Wind en Zon


Wind in combinatie met Zon

Waarom de combinatie windmolen en zonnepanelen zo veel voordelen biedt!
Waarom een combinatie? Dit heeft te maken met het moment van de energie opwekken en het gebruiken van de opgewekte energie. Zoals het nu is met "alleen" zonnepanelen dan wekt u stroom op wat u bijna helemaal het "elektriciteitsnet" in laat vloeien omdat u overdag bijvoorbeeld niet veel gebruikers aan hebt staan en omdat u zomers veel te veel opwekt voor uw eigen gebruik om ook de winter door te komen op de groene stroom die u zomers hebt opgewekt. 

Maar straks geen saldering meer...? wat betekent dit voor u die alleen zonnepanelen heeft?! Nou dat de panelen vooral in de zomer heel veel elektriciteit opwekken op momenten dat u het niet zoveel nodig heeft en u dus afhankelijk bent van de NETBEHEERDER wat hij voor uw opgewekte kWh wil betalen.

Maar nu, de combinatie ZON en WIND dit zorgt voor een veel meer verspreide en gelijkmatigere opwekking het gehele jaar door, vooral in Nederland omdat het hier bijna altijd waait.

Nu wekt u met het pakket zonnepanelen en een windmolen uw eigen verbruik per jaar op verdeelt over het jaar en zo is de GELIJKTIJDIGHEID van het verbruik en opwekken VEEL groter waardoor u voor een groot deel uw eigen energie gebruikt.

Daarnaast kunt u dit pakket later nog uitbreiden met uw eigen accu zodat u dit nog meer kunt afvlakken en u helemaal klaar bent voor een toekomst zonder saldering!!