Projecten 

Onderstaand een selectie van de door ons opgeleverde projecten.

Installatie Tiny House

Momenteel werken we aan de installatie van een "Tiny House" die straks zonder vaste aansluiting ergens geplaatst kan worden (offgrid).

Hij is straks voorzien van een offgrid pakket (6,5 kWh accu, windmolen, zonnepalen en een lader/omvormer),
inductie kookplaat, boiler, waterzuivering systeem en een hoog rendement infrarood verwarming. 

Installatie zonnepanelen

Op een plat dak van een tuinhuisje hebben wij een plat dak systeem gemonteerd van het merk FlatFix. Dit systeem heeft als voordeel dat het erg licht in gewicht (weinig balast nodig) is in verhouding met andere plat dak systemen, dit komt doordat het hele systeem "aerodynamisch" dicht is. Daarnaast kan het direct op ieder plat dak gemonteerd worden zonder dat dit aan het dak zelf bevestigd hoeft te worden. 

Installatie zonnepanelen legkippenbedrijf

Bij een biologisch legkippenbedrijf in it Heidenschap hebben we 165 panelen gemonteerd van 275 Wp per paneel. Dit is goed voor een totale opbrengst van 38.568 kWh per jaar. 

Installatie zonnepanelen

Plat dak opstelling in combinatie met een schuin dak hebben we 7x een 2 bij 1 meter zonnepaneel van 400Wp gemonteerd om maximaal gebruik te kunnen maken van beschikbare ruimte die er was. 

Merk paneel: LG NeoN2 i.c.m. Enphase micro omvormers. 

Installatie zonnepanelen pluimveebedrijf

Bij een biologisch pluimveebedrijf in it Heidenschap hebben we 55 panelen gemonteerd van 275 Wp per paneel. Dit is goed voor een totale opbrengst van 12.856 kWh per jaar.

Bedrijfswagen voorzien van 230 V/AC aansluiting

PowerSolution heeft de bedrijfswagen van een hoveniersbedrijf voorzien van een 230 V/AC aansluiting. Hiermee kan hij onderweg of op locatie zijn elektronische gereedschap snel en gemakkelijk opladen.

Installatie zonnepanelen

Een schuin dak waar wij 12x een JA Solar 325Wp full black paneel hebben gemonteerd i.c.m. Enphase micro omvormers. 

Installatie zonnepanelen

Een schuin dak waar wij 15x een Seraphim 325Wp full black paneel hebben gemonteerd i.c.m. Enphase micro omvormers.